Shorts til børn 2013

Sommer er shorts tid for både drenge og piger. Børnene elsker at få shorts på, hvormed de kan løbe rundt i naturen og mærke vinden benene. Der nærmest ikke noget bedre - heller ikke for de voksne. De danske sommermåneder er der desværre ikke mange af, men så må shortsene frem igen på badeferien eller i badelandet.


I år er der virkelig mange fede shorts modeller at vælge imellem. Eksempelvis de utroligt seje på billedet ovenfor. Det er mærket Knast by Krutter der står bag og de findes i denne flotte karamelfarvede med lyse knapper foran lavet i træ. Der er elastik i livet til at holde dem oppe, men ellers kan disse shorts bedst betegnes som modeshorts i den pænere ende. Det er ikke de shorts der skal på til børnefødselsdagen, men en tur til stranden eller familie sommerfest i haven er perfekte lejligheder.


Shortsene nedenfor hører til de mere praktiske og sporty. Det er surfershorts fra Danefæ og Danefæ er nærmest blevet indbegrebet på flot dansk børnedesign.


Det kan være lidt svært at se på billedet, men disse shorts er grønne og dekoreret med de velkendte vikinger fra Danefæs logo.

Husk at tænke på hvad shorts skal bruges til inden du beslutter dig. Er det badeshorts, pæne shorts, hverdags shorts eller noget helt fjerde. Det vigtigste er at dit barn befinder sig godt i dem, uanset model og udformning, men det gør da heller ikke noget at de også ser lidt godt ud :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar